måndag 9 februari 2009

Försvara demokratin mot AFA och islamister.

Nationaldemokraterna heter ett genomosympatiskt politiskt parti. Deras åsikter hör hemma på historiens sophög. Men det ger inte någon rätt att med våld angripa detta partis företrädare. Det enda det leder till att ge partiet vatten på sin kvarn när de påstår att invandrarna förstört Sveriges land. Om det är sant som Aftonbladet påstår att överfallet i Hagsätra var politiskt är det djupt upprörande. Varje hederlig medborgare måste ta avstånd från sådant. Nationaldemokraternas politik måste bekämpas, men inte med sådana metoder. AFA tycks ännu en gång ha visat att man inte förtjänar någons respekt.

Lika litet respekt förtjänar de odemokratiska element som angriper fredliga demonstranter i Malmö med smällare och nyårsraketer. Den här gången tycks dock polisen ha varit bättre rustad än senast. Om någon kan visa mig att palestinier som demontrerat skulle ha angripits av israelanhängare så är det givetvis lika illa, men vad jag vet har det ännu inte hänt. Det är viktigt att de demokratiska krafterna i Sverige visar sitt stöd för Israel rätt att försvara sig. Det innebär givetvis inte att man måste acceptera allt som Israel gör, men om man går i demonstrationståg där de som inte erkänner Israels rätt att existera finns med förtjänar man ingen respekt.

Se Birgitta Ohlssons utmärkta tal här:
3 kommentarer:

Zoran sa...

Håller med. Väldigt bra tal av en av de få som vågar stå för sin åsikt bland dagens etablerade partier. Synd att inte resten av hennes parti hakar på bara.

magister nyman sa...

Även folkpartiets Eu-parlamentariker Olle Schmidt tycks våga tala klarspråk. Se denna länk:
http://www.folkpartiet.se/FPTemplates/NewsPage____85877.aspx

Anonym sa...

Chockerande inslag i CBS 60 minutes gjord av CBS utrikeskorrespondent Bob Simon som är själv jude och bor i Tel Aviv!

60 Minutes - The Truth in Palestine

http://www.youtube.com/watch?v=9m7eaTFWyAs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=zWKa29g25yY&feature=related

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...