onsdag 1 april 2009

Ny vår för bögarna, slut på Sommer och rysk höst.

Samma dag som det sista avsnittet av den första säsongen (jo, det finns en till säsong, och sedan ännu en som dock bara är radio, en utmaning att lyssna på dansk radio!) av den utmärkta danska dramaserien Sommer visades på SVT, innehållande bröllopet mellan läkarsekreteraren Ulla och hennes fästmö, så beslutar vår riksdag att avskaffa den förlegade lag som krävt att äktenskap bara kan ingås av man och kvinna. Magistern, som förvisso föredrar att gifta sig med kvinnor, i alla den som jag är gift med, gratulerar alla som nu får ett större urval tänkbara giftaskandidater.

Och som folkpartist är jag givetvis stolt över att den liberala synen på människors samliv slog igenom så att ingen folkpartist valde att avstå.
Läs mer i DN och Svenska Dagbladet

Apropå Sommer så kan man på DR:s hemsida göra ett test för att få reda på vilken karaktär i Sommer som man är mest lik. Magistern blev av någon anledning Jakob Sommer. Så det är snart dags att bege sig till Malawi. Hade jag fått välja hade jag nog hellre varit Adam, vars tillvaro verkar betydligt behagligare, speciellt sen han fick ihop det med Anna.

För övrigt så kan man notera att när ryssarna nu ger igen för Tingelingvideon så sker det dels med en oförarglig hänvisning till seger i fotboll (fattas bara om man ser till folkmängden) men också med påminnelser om militära segrar, denna gång i sedan länge förfluten tid, men varningen finns där...

Länk till mitt tidigare inlägg om Tingeling.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...